KEZDJ ITT

Szia! Örülünk, hogy itt vagy. 🙂

Kik vagyunk?

Zsófi és Gábor. Mindketten nagyon szeretünk világot látni, így már közös időszámításunk előtt is sokfelé jártunk Európában, illetve Zsófi lakott is egy ideig Kanári szigeteken.

A legtöbb utazásunkat azonban a munka-iskola-szabadság háromszög határolta. Eddig. Most úgy döntöttünk, hogy megvalósítjuk az álmunkat és hosszabb távon utazgatni fogunk, szabadon.

A blogon a hosszú távú utazásra való felkészülésünket dokumentáljuk. Ennek része az is, hogy Londonba költöztünk 2017 márciusban, hogy az angolunkat fejlesszük, megtakarítsunk némi pénzt.. no meg mert jó mókának tűnt.

 

IMG_9610[1]

Merre jártunk eddig?

Európában egészet sok helyen volt szerencsénk megfordulni (lent rózsaszínnel). Ezek még a blog előtti időkben történtek, így írásos lenyomatuk -egyelőre- nincs.

A tengerentúlon viszont még egyáltalán nem jártunk, szóval nagyon izgatottan várjuk az amerikai utat. Indulás: 2018 augusztus 8. 

mymap2

Miről írunk?

Londonról: Szeretnénk segíteni azoknak akik a kiköltözést fontolgatják. Mi indulás előtt alaposan tájékozódtunk, de még így is voltak nehézségek, meglepetések. Ezek elkerülésében segítséget adunk a London menüpont alatt található rengeteg infóval.

Emellett folyamatosan megosztjuk a saját tapaszalatainkat, élményeinket, trükköket, kutatásokat no meg mindenféle érdekességet amivel találkozunk.

Utazásról: Egyrészt igyekszünk korábbi útjaink élményeit a blogon megörökíteni, másrészt sok poszt szól a hosszú távú, hátizsákos utazásra való felkészülésről. 2018 augusztus 8 után (irány Amerikaaa!) pedig élőben jönnek a posztok a vadonból! 😀

 

Utazz velünk!

A blogot folyamatosan frissítjuk, ha a jobb oldalon feliratkozol akkor emailben értesítünk az új tartalmakról.

Facebookon is megtalálsz minket. Az aktuális blog bejegyzéseken kívül érdekességeket, vicces pillanatokat is gyakran megosztunk.

Instagrammon is aktívak vagyunk. Folyamatosan kerülnek fel képek az utazásainkról és a jelenlegi londoni életünkről is.

 

with  

Zsófi és Gábor