USA körút

USA körút, here we come!

Ebben a menüpontban fogjátok megtalálni a közelgő amerikai körútunkkal kapcsolatos infókat.

Augusztus 8-án indulunk és 63 napot leszünk úton.

A következő helyeket tervezzük meglátogatni: New York, Niagara vízesés, Phildelphia, Washington DC, Miami (Florida állam keresztbe kasul), Las Vegas, Death Valley, Grand Canyon, Sequia, Yosemite, San Francisco, Las Angeles.

A tervezésről már írtunk egy részletes posztot, a következő lépés pedig a büdzsé részletezése lesz.

Usa körút

Miért pont USA körút?

Film- és utazásrajongóként mindkettőnk számára egyértelmű hogy az USA-ba muszáj elmennünk. Én évek óta vágyakozva követek minden utazót aki ott jár és nagyon-nagyon várom, hogy a nyomdokaikba léphessek.
Mivel szeretnénk minél többet látni és tapasztalni ebből az elképesztően nagy és változatos kontinensből így igyekeztünk a lehetőségeinkhez mérten hosszúra tervezni az utazást.
Be kell vallanom, ez nem egyszerű egy ilyen méretekkel és árakkal rendelkező ország esetén, de rajta vagyunk! 🙂

Miben segítünk?

Ha szívesen utaznál az USA-ban, akkor itt minden információt meg fogsz találni ahhoz, hogy megtervezhesd a saját hátizsákos utadat. Segítünk eligazodni a tervezés útvesztőiben, legyen szó belépési engedélyről, büdzséről vagy éppen autóbérlésről.

Nem vagyunk profi utazók, csupán szívesen osztjuk meg a tapasztalatainkat. Reméljük, hogy az itt összegyűjtött információk vagy éppen egy-egy bénázos sztori Neked is segít majd.

Hol találod az infókat?

A blogra kerülnek fel a posztok folyamatosan. Mivel 2018 augusztus 8-án indulunk így addig leginkább az útvonal, büdzsé, látnivalók tervezéséről és a szükséges előkészületekről írunk. Ez után viszont már a gyakorlati tapasztalatok kerülnek fel, sok képes beszámolóval.

Ha nem szeretnél lemaradni az új bejegyzésekről akkor nyomj egy like-ot az oldalunkra facebookon, ahol megosztjuk az újdonságokat. Emellett videókat is gyártunk, amiket a youtube csatornánk mellett a facebookra is feltöltünk. Útközben várhatóan több videó fog készülni.. aztán majd kiderül. Utazz velünk! 🙂

Usa körút New York